Referenties

Lees hieronder de ervaringen van tevreden collega ondernemers.

Mr. & Mrs. Watson

“Wat een geweldige Fairtrade/ Biologische koffie. De kosten per kilo zijn flink omlaag gegaan en de kwaliteit is super. Wij gebruiken Capra Nera in combinatie met een la Marzocco. Ook het servies ziet er top uit. Capra Nera is echt een aanrader.”

– Kirsi Rautiainen

Zandfoort aan de Eem

“CAPRA NERA , een prachtige koffie.
De smaak is diep, rond en toch breed toegankelijk. Houd je van een specifiekere smaak dan is daar ook nog keuze in.
Voor mijn bedrijf Zandfoort aan de Eem in Amersfoort ben ik blij verrast met het merk, de klassieke uitstraling en ook nog een fabelachtige prijs!”

– André van Gelderen

de Bles Horeca

“Min of meer uit het niets kwam CAPRA NERA met een opmerkelijk koffie-aanbod. Daar las ik over in de nieuwsbrief en raakte geïnteresseerd. Na het kenbaar maken van mijn interesse ging het snel. CAPRA NERA kwam op visite voor tekst en uitleg en een koffiesmaaktest die uiteraard niet kon ontbreken. Wat bleek, er was geen verschil te proeven met de koffie van de oude leverancier. Waarom dan toch overstappen? Omdat we nooit een onvertogen woord hebben gehoord over onze koffie, die hetzelfde bleef, maar de prijs maar liefst 56% lager lag. Vergelijkbare smaak, vergelijkbare kwaliteit, maar een heel veel gunstigere prijsstelling. We zouden wel gek zijn om niet over te stappen. Inmiddels draaien we enige weken met CAPRA NERA en de overgang is naadloos verlopen. Wat ons betreft nog geen moment spijt.”

– Jeroen de Gier

Wicked Wines & Bayonne

“Sinds wij met de koffie van Capra Nera werken is het aantal enthousiaste koffiedrinkers behoorlijk toegenomen. Ook de service van de Barista bij het afstellen van de machine is heel goed.”

– Jack Bakker

Roast Bistro Haarlem | Fishbar Monk | Strandpaviljoen Parnassia

“ We ontvangen dagelijks veel gasten met allemaal verschillende wensen. Om daar dag in, dag uit weer een succes van te maken, werken we als team iedere dag hard om iets lekkers op tafel te zetten. Tijdens de lunch of na een diner is het schenken van een goede koffie ook erg belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor Capra Nera. Filterdrager of volautomaat, Espresso of cappuccino deze kwaliteit is precies waar wij voor staan! ”

– Michael Kras

Eetcafé De Voogd

Huiskamergevoel, dat is wat wij in ons eetcafé willen uitstralen en waar we ook iedere dag weer keihard voor gaan. Zelf zijn we echt liefhebbers van goed en vers eten met daarbij een passend biertje of wijntje. En dat delen we ook graag met onze gasten. Koffie is daar ook een belangrijk onderdeel van. Daarom zijn we ook erg selectief in wat we schenken. Capra Nera is daarin voor ons de perfecte match, heerlijke smaak, duurzaam en ze denken graag met je mee. Al met al, een aanrader!

– Anika & Jelle