Koffie

Capra Nera Originale

Brazilië | Vietnam | Mexico | Honduras | UTZ gecertificeerd

De Capra Nera Originale collectie bestaat uit 3 blends met herkenbare krachtige Italiaanse smaken. Een heerlijke espressoblend, een blend aangepast voor de lungo en een duale roast die zowel geschikt is voor espresso als lungo’s.

Waar je behoefte ook ligt, de Orignale blends bieden voor elk wat wils. Vanaf € 7,25 per kilo.

3 Verschillende Blends

Originale Espresso​

De Originale Espresso is een typisch Italiaanse blend. Vet maar niet te donker met een gematigde frisheid. Het bevat een volle body met een licht bittertje van caramel en noten. De zoetigheid en subtiele frisheid maken hem uitstekend geschikt voor een heerlijke espresso.

Originale Duale​

De Originale Duale is blend met een zachte body. De blend bevat fruitige en pittige smaaktonen. Het bevat een uitgebalanceerde aciditeit en is geschikt voor zowel lungo als espresso.

Originale Lungo​

De originale Lungo is een krachtige Arabica/Robusta-blend met een sterke intense body en een lichte aciditeit. Serveer uw gasten op deze heerlijke koffie lungo met de romige smaken van butterscotch.

De Capra Nera Naturale collectie is volledig fairtrade gecertificeerd. Dit biedt de boeren achter deze koffieblends een gegarandeerd kostendekkende minimumprijs en een vaste ontwikkelpremie.

Zo worden we samen sterker en realiseert de boer een hogere opbrengst. Het concept bestaat uit 2 Arabica-blends, waaronder één veelvoudig smaakwinnaar voor de Lungo koffies en een mooie espresso roast, verfijnd voor de perfecte cappuccino.

De Capra Nera Originale collectie bestaat uit 2 blends met herkenbare krachtige Italiaanse smaken. Een heerlijke espressoblend en een blend aangepast voor de lungo.

Capra Nera Naturale

Brazilië | Colombia | Vietnam
Fairtrade |
100% Arabica

2 Arabica Blends

Naturale Lungo

De Naturale Lungo is een rijke, smakelijke mélange en unaniem winnaar van de Horecapact smaaktest. Donker gebrand om de zoetheid van bruine suiker en caramel te versterken. Gecombineerd met een milde frisheid en een mondgevoel geeft dit een heerlijke lungo.

Naturale Espresso

De Naturale Espresso is sterk in karakter, toasted maar hartig zoet. De 100% Arabica- blend is donker gebrand om aroma’s te benutten in de espresso. Er zijn dan ook prachtige aroma’s van donkere chocolade terug te vinden in de koffie met een stroperige nasmaak.

Kom met ons in contact